Monday, 14 November 2011

Fenomena AIM 18

Salam...


Memang rugi gila sebab tak tengok AIM 18 semalam (walaupun Datuk Siti tak perform malam tu) sebab baca status kat FB semua dok memuji AIM yang lebih hebak dari Anugerah Skrin..Lagi-lagi semua sekarang dalam fenomena Greyson Chance dan masing-masing meng'compare'kan GC dengan si JB..alahai budak zaman sekarang =P

Lagi satu fenomena yang melanda AIM 18 semalam dah tentu si pasangan yang suwet macam gula-gula kapas, si Yuna dengan si Qi yang macho giler!! giler ok!!! hahaha...Muka Qi ni macam adik beradik dengan Paul Mc'Donald kan..(lihat bukti di bawah)


lelaki idaman aku sekarang kena cari yang berjambang except for mat bangla..hahaha



maniskan dorang ni macam gula kapas ;p (pics dari rotikaya.com)


Excited tengok dorang sampai kt FB dengan blog cerita pasal dorang jelah kan..Hope berkekalan lah relationship korang..Jangan kecewakan peminat..hahaha (giler fanatik, oh ni semua duniawi)...

No comments: