Wednesday, 26 October 2011

Saya ada mereka..

Assalammualaikum...

Last week pergi Shah Alam sebab amik jubah konvo and secara tak langsung dapat jumpa the beautiful friends yang sama-sama amik jubah..Actually semalam baru je lepas konvo...yeah!!! (round applause untuk aku dan mereka semua)..

Tapi entry ni bukan nak cerita kisah semalam tapi nak cerita kisah last week masa ambik jubah..Semalam punya cerita tunggu next week lagi sebab konsep entry aku sekarang lepas cerita dah basi terperap selama seminggu baru aku kasi cerita =P


                 Beautiful friends yang sama-sama semakin "membesar" setelah lama tak bersua muka                   


First time makan dekat Nando's sebab Nana dan Niza belanja..Kalau tidak memang taklah kan sebab nasib penganggur memang kasihan =P


First time jugak dapat merasa Tutti Frutti sebab Nana sekali lagi belanja (tiba-tiba rasa terharu bila dilimpahi dengan orang yang bermurah hati nak belanja makan)..


impian no 100 tercapai, hihi



3 comments:

LE YA NA said...

haha.. tercapai hajat ea. waaa.. pas ni x tau jumpa bila lg..

lilysuryana said...

yeah..thanks to you :) bila kau kahwin okay??

LE YA NA said...

bnyakla.. ape kata kau kawin dulu. aku dah lma x jejak johor ni..