Friday, 15 July 2011

ini memang "coolsome" (cool+awesome)

Salam everyone :)


Memang dah lama tak udpate blog, kalau update pun just upload pics untuk Wordless Wednesday *memang loser sebab ambil cara mudah untuk update blog,hehe*

Tapi kali ini berbeza sebab terlampau excited bila dapat tahu "lelaki pisau cukur" ada projek terbaru. Dulu aku ada tulis entry pasal dia dan dalam entry aku ada tertanya2 bila dia nak berlakon lagi dan tiba2 doa aku dimakbulkan *super perasan, haha* cuma projek dia bukan bernama 'kasih Lily" for sure :p



walaupun pucat lesi, tetap comel ;)


heroin yang super duper cute :)


Okay, projek terbaru yang dimaksudkan adalah 'KIL'. Sila klik  untuk tengok thriller dan sinopsis :) For sure, lepas tengok thriller korang akan rasa Kil memang coolsome :)


suka pic ni sebab nampak kacak lah :p

salah satu adegan dalam Kil


p/s: sekarang Malaysia mempunyai banyak bakat muda yang sangat kreatif dan inovatif :p

4 comments:

Miera Aziz said...

Coolsome! Macam best! :D

lilysuryana said...

haha.macam best kan ;) ouchsome!

tia said...

cool, I thought it's Jakarta's actor..

lilysuryana said...

no lah. actor dalam pisau cukur :)