Saturday, 25 June 2011

The lawaking ads ever :p

Assalammualaikum.....

Saje je nak share iklan yang buat aku ketawa comel *okay perasan*, iklan yang buat aku ketawa kecil tersipu-sipu, haha. Bila tengok iklan ni mesti nak ketawa memang tak tahu apakah, bagaimanakah, haruskah kelakar iklan ni? Layan....








p/s: buka youtube cari iklan yang kelakar, memang hidup kau tak boring..tapi adalah boring jugak sebab takde kerja :)

5 comments:

nurulSYAFIKA. said...

hahaa okay kelakar haha. tgk tak iklan kitkat yg ada m nasir tu. tu pun klakar jugak haha

lilysuryana said...

syafika: haha.tengok2.memang kelakar habis...hang tuah :)

mardhiah ismail (: said...

hehehe comel sngt kan iklan tu hehehe. lily u ckp u ade order warne merah ? u main main je kan ? hehehehhehe :)

mardhiah ismail (: said...

hehehe tak paham -,-

SANDRA AZWAN said...

memang kelakar habis tgk iklan nie!!! sakit perut!;-P