Saturday, 11 June 2011

Aplikasi permainan tepuk tampar di Youtube

Assalammualaikum...


Semalam ada seorang perempuan gila ni buat kerja gila yang macam gila tak masuk akal.hahaha. Aku cakap pasal Nurain yahaya yang sekarang sudah menjadi gadis Youtube :p Ada ke patut dia sign up Youtube semata2 nak upload video kami bermain permainan tradisional di kala bosan mencengkam jiwa dan sanubari. *lepas ni kau boleh lah letak video kau menyanyi sambil bermain gitar ataupun sambil mengetuk baldi*








Tapi, aku rasa sangat terharu okay, haha.Aku selalu tengok video ni bila aku duduk keseorangan dan kesepian dirumah dan akan ketawa sorang2 sambil malu meresap di jiwa sebab aku malu dengar suara aku ketawa macam tu, inikan pulak si minah gila tu upload dalam Youtube okay! *sila teruskan usaha anda dan kalau boleh upload video banyak2 lagi (dalam nada menyindir) * Tiba-tiba ada backgound orang menyanyi dalam video ni which is budak shomba aka tiqa ramlan blogger popular tu (:

Video ni boleh juga menjadi inspirasi kepada peniaga2 yang boring duduk tunggu pelanggan tapi tak datang2, korang boleh cari partner main tepuk2 tampar2 macam kitaorang ni.



p/s: aku sayang kau pompuan...rindu masa di melaka..dan di jb jugak walaupun beberapa bulan sahaja.

5 comments:

aien.. said...

aku sayang ko..sebb tu lah aku sig up you tube..wawawawa..

miss u more pompuan

hamzah ian said...

tenet slow.. takleh tgk video..

=(

lilysuryana said...

aien: haha.serius terharu kau cakap macam ni :P

hamzah: tak payah tengok pun xpe.hihi.syok sendiri je ni :)

tiqa ramlan said...

suare aku ! Hahaha..

Takyah nak popular sangat lah pun kannnn~ :P :P

lilysuryana said...

tiqa: haha. suara kau lah penyeri kot :)

popular lah kau ni.hee :p