Monday, 2 May 2011

susuegoodday's 1st Contest

Assalammualaikum...

Kali ini curi-curi masa update belog semata-mata untuk join contest susuegoodday yang comel loteh tu :) * ni bukan nak bodek tapi niat untuk mengusik jiwa susuegooday tu supaya rasa tersentuh sikit.hihi*

Aku join contest ni pun sebab hadiah sangat menyentuh kalbu aku.hahaha. Sila tengok hadiah yang ditawarkan dibawah. Sangat kekaguman dan kepegunan kan.





sila kelik bertubi-tubi untuk join contest cool ni



Gambar yang menjadi taruhan adalah seperti berikut:






hahahha.nak gelak pulak. macam rasa kebudak-budakan pic ni. Ni semua gara-gara nak mengelak persamaan baju dalam picture budak si ain ni sebab die pun join contest ni. *kantoi sudah*

Akhir kata, saya nak menang sebab saya nak jam tangan Casio kaler Gold tu. Sila pilih saya please :)

8 comments:

aien.. said...

oh my god..i love this..serius!!!
boleh menang ni..

lilysuryana said...

aien: hey giler.hahaha. byk efforts ni:P. hey ko pun bolh menang.kita berckp ni mcm kite je yg masuk ka.hahaha

aien.. said...

serius..effort ko tu boleh wat ko menang..nak pinjam jam!

lilysuryana said...

aien:hahaha. jgn berharap sgt. nanti org bace dorang rase menyampah.hahaha.thnks darl <3

sue. said...

SO SWEET BOTH OF U DARLING....BESTFRIENDSHIP EVER!!!..i love both of u ok....comel!

<3,
susuelemakberkrim.

lilysuryana said...

sue: hihi.tak adelah sweet mane mcm susulemakberkrim disukai ramai.(:

thanks ye. love u too.mmmuahhh <3

Shatirah-Dstation said...

mari kita doakan lily menang! yeay.nanti kot boleh share.haha:)

lilysuryana said...

tirah: hee tirah. malu kita.hahahaha...kita pun nak menag nk dapat jam tu..t kita boleh kongsi pakai..:p