Saturday, 14 May 2011

second and third night with TBL but i'm still virgin.Yes, still :p

Assalammualaikum 


Waktu boring tahap nazak ni tetiba teringat dekat TBL dan terus amik laptop, cuba sign in blogspot, dan nasib baik blog tak merajuk lagi.hee (; dan terus nak hapdate pasal TBL untuk sambungan entry ni.

Second night..

Hari kedua tak banyak yang berlaku just keluar dengan mira aka adik gebu sebab dye ni paling muda antara kami, so kitaorang anggap dye ni paling bongsu lah. Tapi kitaorang bukan keluar berdua tapi bertiga...tapi tapi tapi, lagi seorang tu identiti dirahsiakan.

Third night..

Malam-malam terakhir istimewa sikit sebab si Ain sanggup datang dari JB semata-mata boring * giler lah kalau boring je sanggup datang melaka ni* teerrrharrru gilar lah walaupun tujuan dye datang bukan rindukan kitaorang tapi sebab boring. Tapi aku memang rindukan kau sekarang ;p



Masalah kitaorang ni bila masuk nya waktu berbuka puasa eh, bukan waktu nak makan, habis pusing satu Dataran Pahlawan sebab nak cari tempat makan yang dapat memenuhi selera yang berlainan untuk empat orang pelahap. Last-last makan A&W je  ^__^

Ngedate kali ni macam kira last jumpa dekat melaka lah sebab lepas ni semua dah busy dengan agenda masing-masing ): So, selain aktiviti makan-makan, gosip-gosip, karok-karok, kitaorang jugak kena buat aktiviti wajib...

Snap-snap....










p/s: Kawan tu bukan macam papan skate, belum main gilap masa main pijak.ouchhh.sakit :p

3 comments:

Munirah said...

makan2, karok2, gossip2, mmg aktiviti wajib

aien.. said...

i datang melaka sebab rindukan u lahh..bukan sebab boring sahaje..=p

serius rindu ko jugk sekrg ni okey!

lilysuryana said...

munirah; yup.yup.rindu semua tu bila dah jauh..

aien; serius.serius.hah? terharunya :p

p/s; saya pun rindu kamu jugak ;)