Monday, 16 May 2011

Program tv kegemaran: edisi malaya version 1.0


Assalammualaikum...


Kalau dulu program tv kegemaran edisi malaya aku memang wajib aku jawab Melodi sebab aku kaki gosip okeh (; Tapi sekarang dah meninjak dewasa dan makin berusia dan kalau korang tanya aku lagi sampai bertubi-tubi dan dengan yakin dah istikomah nya aku akan jawab Showdown. Yeah..Showdown babeh!!


Are u game


Bagi siapa yang tak tahu showdown ni program apa disebabkan nama showdown itu sendiri dah membuatkan korang tertanya2 rancangan apakah ini sebab boleh jadi pertunjukan sarkas, boleh juga jadi pertunjukan baby comel, dan boleh jadi pertandingan bermain congkak :p Tapi kalau korang berfikir secara ilmiah dan kritis nya , secara automatiknya korang boleh tahu. Hatta, korang boleh klik sampai keyboard pecah disini untuk mencari keutuhan maklumat yang jitu dan padu.

Oleh kerana aku seorang yang mempunyai kebaikan hati, aku bagi hint dengan melihat gambar di bawah seperti berikut:





 pernah masuk last year buat semangat juang tetap ada dan masuk sekali lagi dengan bekalan yang semakin mantop dah tahun ini kemungkinan besar boleh menang. *group yang bertakhta paling atas sekali dalam hati aku*



Group ni adalah saingan paling utama dan terkuat bagi HMC Phlow dan juga untuk semua group sebab dorang ni pro habis bro. Group ni ada Dennis kot nama dye yang masuk SYTYCD yang sama musim dengan Alam but of coz la Alam menang :p *ini group kedua yang bertakhta di hati aku* So aku ada back up plan la sebab kalau salah satu group keluar, aku still ada group pilihan, tapi kalau dua2 masuk final, alangkah bagus nya perasaan ini.




Korang jangan pikir aku letak gambar dorang, dorang bertakhta untuk yang ketiga di hati aku. Group ni aku tak suka sebab dorang berlagak and rasa macam dah bagus sangat.hihi. Tapi dalam tarian, attitude macam tu boleh bagi impak dekat tarian ;p *sorry seem to be the hardest word dekat cik ain sebab dye minat group ntah apa2 ntah.hahaha.

Maka, sedemikian rupalah program ini. Hatta, siapa menjadi pilihan anda? tepuk dada tanya selera (:


p/s: are you game? 

3 comments:

Munirah said...

hehe..tgk kekadang je. tp maple tu serious gile. takut.

aien.. said...

haah?
aku suke force 136 jugak..ye group ntah ape ape..tapi ade aku kesah..?=P

lilysuryana said...

munirah: hihi.maple mcm mak tiri kan :p

aien: aku lupe lah. ko punye force 136 rupenye :p