Tuesday, 31 May 2011

Ouhh..Nur Kasih bersama musuhku :p

Assalammualaikum...


Jumaat hari tu aku pergi JB semata-mata nak tengok Nur Kasih the movie sebab Segamat ni kan dah jatuh miskin papa kedana sampai wayang pun takde. Malaysia dah membangun, Segamat pun dah semakin maju tapi wayang tetap takde *tapi aku tetap sayang segamat sebab aku dilahirkan di situ, so tanah tumpah darahku juga di Segamat, hee*

Aku pergi dengan kembar ku, ini betul-betul kembar aku bukan kembar yang muka sama tapi takde pertalian darah which is lain mak dan lain bapak. Btw, kalau orang tanya aku "best tak ada kembar"? dan jawapan aku pastinya "TIDAK", hahaha..sebab aku selalu gaduh dengan kembar aku sebab kami totally different dari segi sikap tapi kadang-kadang minat tetap ada yang sama. For sure, aku sayang kakak aku sebenarnya * muka terus malu tulis benda alah tu* walaupun kami selalu gaduh yang sampai boleh masuk WWF (wei, mana ada adik beradik tak saling menyayangi, kan).

Sila lihat gambar di bawah dengan teliti..(quality pictures yang very poor, sorry) (:


sila teka yang mana aku..*aku comel sikit,hahaha*


aku bagi jawapanlah, ini adalah aku yang comel sikit dari akak aku

tapi aku rasa kasut ini lagi comel kan *akak aku punya tapi aku pinjam*

orang akan kata akak aku lebih lawa, ada aku kesah ke :p

jeans tu aku punya *tak malu nak pakai barang aku kan*


happy giler nak pergi Jusco


Overall, Nur Kasih the movie memang terbaikkk tapi macam terlalu sekejap, sebijik macam ungkapan dalam filem tu "hidup ini terlalu singkat, masih banyak yang belum diceritakan".


p/s: Facebook ada masalah tak boleh nak comment, tak boleh nak click lah bila buka guna Google Chrome tapi okay bila buka guna Mozilla *giler kah*

6 comments:

missxuroxy said...

eh ain ade kembar kew? sweet la ade kembar. same same cumil !

lilysuryana said...

ain? hahaha.i'm lily lah. ain tu kwn ssya :)

thanks :))

Aqilah Nur said...

seronoknya ada kembar!

lilysuryana said...

aqilah nur: tak seronok mana pun.hihi :)

nurulSYAFIKA. said...

tu la besfren sgt dgn ain smpai ada org ter konfius dah haha. best la ada kembar (: and mmg kasut tu comel pun (:

pastu kalau i bukak fb pakai mozilla yg tak okay. so skrg i bukak pakai chrome

lilysuryana said...

syafika: haha.kan.sampai begitu sekali :) takdelah best sgt.lebih sengsara dri grmbira :p

tapi sekarg i dah boleh buka fb guna chrome :)