Friday, 20 May 2011

Lelaki pisau cukur (:

Assalammualaikum...


Sejak filem pisau cukur, dah lama tak nampak abang kiut miut yang mengajar Maya Karin menari tu aka Redza Minhat yang sumpah menjadi lelaki idaman Malaya. Siapa kata Facebook menghancurkan hubungan, oh tidak mungkin, kerana Facebook merapatkan hubungan aku dah jejaka ini *okay!! gedik* hahaha. 

Gila gedik bila dapat kawan dengan dye kat Facebook dan terus lagi gedik bila tengok pic2 dye kat FB tu. Okay, jum kita bergedik secara berjemaah (;


ohmaigod, ohmaigod


dye senyum tengok pic aku lah tu *berangan*


okay, i terima u *giler gedik*


pakai macam ni pun dah kiut


Kenapa tak ade director nak ambil dye berlakon lagi? Kabir Bathia!!! sila ambil dye untuk berlakon dalam filem " Kasih Lily' pulak. Ni dah terlebih gedik ni.hahaha. ok, bye :p



p/s: semua gambar ini di ambil secara berhemah walaupun tanpa kebenaran :P

2 comments:

nurulSYAFIKA. said...

suka gila pic yg last tu! comel

kasih lily eh? haha

lilysuryana said...

syafika: kan.kan.kan.paki simple pun dah giler kiut.hahaha.

"Kasih Lily" bakal gantikan nur kasih.hahaha :p