Wednesday, 25 May 2011

Jum tengok Karak


Assalammualaikum..

Tengok trailer Karak ni memang macam best giler filem ini lagi2 pakwe Lisa Surihani yang jadi Director *abang Yusri KRU lah* Yang pasti untuk gadis yang giler dekat Shahir boleh tengok Shahir berlakon dalam filem ni. Filem ni pun ada Angelina Jolie Malaya a.k.a Kila Fairy *jadi nak pastikan si Kila ni boleh berlakon atau tak boleh jugak tengok filem ni* hihi tak ada kena mengena pun sebenarnya.

Fyi, filem ni yang membuatkan Lisa Surihani pegang tangan Yusri sebab terlampau ngeri dan menyeramkan, jadi pakwe sekalian sila bawa makwe korang tengok filem ini * aku tak galakkan maksiat okay, tepuk dada tanya iman, haha :p*







p/s: Nur Kasih pun belum tengok nak tengok Karak pulak.hihi. Ahli Parlimen Segamat!!! sila bina satu wayang dekat Segamat, kesian anak2 bangsa Segamat yang dah kejakunan ni..

8 comments:

Munirah said...

kite pun tgk trailer mcm best je..tp takuttt. haha.

lilysuryana said...

munirah: harap2 filem dye sehebat trailer lah.hihi. seram giler. wajib tonton (;

sueRAFE said...

karak macam seram gila jeh. tengok the making of pun dah ketar. tapi kakak ajak tengok. aduh, nak tgk sambil tutup mata lah

lilysuryana said...

suerafe: seram giler kan.tu yang best tuh. hihi. :)

cik hani said...

i pun tak tengok lagi karak dan nur kasih..

maybe g tgk weekend ni..

last week agak kebizian sgt

hikhik

lilysuryana said...

cik hani: yup, sama dengan i, InsyaAllah :)

Holic said...

nak nak nak !!
sebab hantu dia power owwh..hehehe

Rtp Farra Arisha said...

karak tu horror movie ke? :)