Tuesday, 10 May 2011

First night with TBL but i'm still virgin :p


*kosa kata (TBL bermaksud the beautiful ladies yang telah dicipta untuk menunjukkan kecintaanya terhadap semua kaum wanita terutama kawan-kawan nya)* harap maklum..

Assalammualaikum

Sejak akhir-akhir ni aku suka guna tagline cik diva iril iaitu "Kawan yang suka menjatuhkan kita adalah kawan kita yang sebenar" sebab ada kebenaran nya jugk kan.hihi. So kalau comment kat FB atau chat ke mesti akan mengguna pakai tagline ni sebab macam comel dowh. (: Korang pikirlah sendiri maksudnya sebab setiap orang ada pandangan yang berbeza. gitu.hahaha


Okay nak cerita ni..last week aku pergi melaka untuk hantar final thesis siap ada hard cover kau. kau mampu? hahaha. So sambil menyelam minum air atau one stone killing two birds *betul ke? lantak lah. aku dan kawan-kawan yang suka menjatuhkan aku  buat macam-macam aktiviti berfaedah.

First night....

Aku menghabiskan waktu dengan kawan yang pelahap makan di Pizza Hut konon nak try discount 50% offered by Pizza for weekdays only. Tapi last-last sampai sana kitaorang tak ambil pun offer besar-besaran oleh Pizza Hut sebb hari itu hari rabu dan santapan yang di tawarkan tidak begitu attractive untuk perut  tempayan kami.


Last-last semua nak order meatball spaghetti sebab dari tengahari si iril craving for this dan kami berdua pun  terpengaruh tanpa sedar. Tapi, aku lupa yang aku cepat muak makan spaghetti dan hasilnya tak begitu gembira sebab lepas makan terus tercirit berit :p



Before makanan sampai, kami pun snap2 picture sebab ini mungkin our last memory..in Melaka. ):

pic 1 : muka dah malas menunggu sebab lambat giler kot makanan sampai macam *jangan sampai aku keluar je pizza ni makan dekat mamak je terus* tapi si mira tetap control ayu tanpa merasa bersalah.

pic 2: ini gaya wajib si diva iril. So aku aplikasikan nya dengan segan silu dan hasilnya tak berapa nak hawt   macam si diva tu..


p/s: ni baru first night belum lagi second, third, night dekat melaka. Sayang korang ketat-ketat.

4 comments:

STARDUST IRIL said...

rase mcm,,y not that nyte aku ragut jea ur vrgin tuh.mugkin lagi menarik kann :P.loove u lots

aien.. said...

bile nak belanje i pizza??

lilysuryana said...

iril: ko mampu ke?hihi.aku boleh je :p love u more and back :)

lilysuryana said...

aien: tunggu gaji aku ke 10. atau tunggu aku dah buka macaron gallery.weee :P