Sunday, 22 May 2011

Bundle

Assalamualaikum..


Boring-bosan duduk dekat rumah semenjak nak cari kerja *actually tak cari kerja pun, malas* hihi, aku tak tahu nak buat apa, jadi semenjak-menjak ini aku update lah aku punya blog ni walaupun bukan selalu tapi kadang-kadang (:

Sekarang ni aku tengok perspektif perempuan dekat baju bundle makin memberansangkan *ayat macam seorang businessmowan* sampai aku dan kawan baik aku pun jual baju-baju preloved. Jum jenguk-jenguk dekat Handle Like and korang boleh shopping sampai lebam sebab sekarang kitaorang tengah buat sale (:

Actually, aku ni sebenarnya dulu memang tak suka bundle, seriously memang rasa macam "euwww geliww leww, kutorss" tapi, sekarang aku peminat nombor 0.1 bundle sebab baju bundle ni sangat murah dan berpatutan and korang boleh simpan duit tu beli Tutti Frutti ke dan boleh jugak beli Macaroon (; hihi..

The most important adalah, aku dapat cari baju ala-ala vintage yang macam bila korang tengok je dah rasa ada sentimental value yang tersirat, *wah gitu* yang sampai tak terpakai :p


baju ni aku pakai sekali je


muka eksaited aku bila dapat pakai baju bundle


aku paling suka baju ni


tetiba ade gambar dorang *kawan aku pun suka bundle,sebab tu aku sayang dorang* sobss
(mostly baju di atas didapati dari bundle yang bermurah hati )



p/s: dengar citer nur kasih the movie "sold out"..bila lah boleh tengok (:


6 comments:

aien.. said...

rindu nak pegi bundle melake

lilysuryana said...

samalah kita :p jum turun melaka, semata-mata (;

SizZLing SuZai said...

haha..bundle mmg best skg ni tgh excited nk g kdai bundle dkat umah tp xg2 lg coz DUIT XDER!! =(

lilysuryana said...

sizzlingsuzai: hihi.kan.bundle memang terbaik untuk cari bju2 vintage :)

alah, kumpul lah duit satu hari rm1.hehe. bundle rm pun dah bolh dpt kan? :)

Farah D said...

Omagah! i'm a big fan of bundle! sep sep sep! :D

lilysuryana said...

farah: yeah, kita geng lah ni.hihi

sep, sep, sep sikit :p