Tuesday, 11 January 2011

spend dengan orang tersayang sambil siap sedia untuk mission tak imposible

hye!!! salam yu'ol..

Its been a long time kan rasenye aku x update belog....dan naseb baek Ana Rafali "tolong ingatkan aku" yang aku tak patut malas2 nak buat karangan darjah 1 kat belog nie...hihi..

Tentang Ajl 25 semalam yg sudah melabuhkan tirai nya (bangga cekgu bahasa melayu aku bile aku mengaplikasikan ajaran dye ketika disekolah dahulu)...aku memang still frust sebab bakal pakwe aku pejal tahir tak dapat trofi lagu terbaek..huh..and shut up no shut up *dipetik dari ayat faizal bin ismail aka FBI the King*... dah masuk 2 hari ana rafali menang dan aku still tak percaya yang ana rafali menang..what????
Frust terbaring2 sampai tertidur aku bile abang pejal tahir aku tak menang (padahal dah ngantuk tahap gaban)..

okie..fullstop pasal ajl and aku nak sambung karangan darjah 1 aku..Jangan tanya pasal apa sebab dah terang2 ade tajuk kat atas...

Pada hari sabtu yang lepas, saya dan orang tersayang telah menghabiskan satu hari eh sekerat hari sahaja bersama-sama. Di samping itu, kami mempunyai "mission tak impossible" yang perlu dilaksanakan. Akan tetapi, misi tersebut terpaksa dirahsiakan atas sebab-sebab tertentu dan akan dihebahkan apabila tiba waktunya. Misi ini akan dijamin membawa kebahagiaan kepada semua manusia di muka bumi ini. Jadi, manusia-manusia di muka bumi ini tidak perlu bimbang atau risau.

Sila saksikan gambar-gambar di bawah dan buat karangan daripadanya..




malu-malu kucing nak tunjuk muka



still malu nak tunjuk muka



tetibe pic terus nampak muka and kaler pic terus laen



perasan model bile jumpe lighting baek punyer tuk amik gambar



ni lah orang tersayang aku...



comel yaww!!!! hihi



pic makanan haros letak last2 skali...



makanan tambahan untuk kami yg perut macam tempayan ni..



pic bersame makanan yg sedap2 tadi memang wajib..



suke sangat pic ni..




pic perasan lagi sekali perlu letak last supaya bagi korang tido dengan nyenyak tak bangun2..




p/s: nantikan mission tak impossible kami yaww...hehehe..

No comments: