Sunday, 26 December 2010

mengada-ngada buat shopping list untuk tahun 2011

Assalammualaikum.....

Entry kali ni memang sangat mengada-ngada sebab perempuan bila sebut je shopping terus duduk tak senang mandi tak lena..hihi...

So, bile tinggal berapa hari sahaja nak masuk tahun 2011 aku pun macam terlalu terlampau over eksaited cerita pasal benda yang aku harus beli untuk tahun baru.

presented to you...
1...
2...
3...
4...
5...
6...
7...
8...
9...


tadaaaa..........................



tapered trouser





kulkith shoe ( buatan Indonesia, boleh ke nak cari kat Malaysia? )





vintage stone rings (cantekkk!!!)





D3100





D90

DSLR tu bukan nya aku nak beli dua sekali harong (keluar dah bahase pasar aku)...tapi salah satu lah ikut kemampuan...huhu...(kene kumpul satu hari sehinggit)...

Banyak lagi lah benda yang termasuk dalam list ni tapi takde kuasa nak cerite lebih2...hehehe...harap dapat jumpe lagi di entry yang laen untuk sambungan nya..(harap2 David Teo nak bagi budget supaya aku dapat buat sambungan cerite nie)..hihi.

p/s: buat entry ni pon da makan masa yang lame..berukband betul la broadband aku ni....aishhh..

5 comments:

LE YA NA said...

loves the tapered trousers n the shoes.. nk ugak..

HaNa HoNeY said...

pergh...try harem pants plak
hahaha
nak gak dslr..
jenuh nak ngumpul duet neyh
^_^

yana said...

nana:jum2...kite beli same2 ye...
huhu
hana: harem pants xberani la...kang terus jadi haram pants..hihihi..
dslr tu memg kene ikat perutla gamak nye..

sue. said...

mudah2an tercapai na...nnt da dapat kamera tu..rajin2 amek gamba sue tau..ngee

yana said...

sue:moga2 la dapat.....hihi..
kalo nak i amik pics u, ape kate kite kumpul duit same2....hahaha...