Wednesday, 15 December 2010

i nak jadi macam yu'ol boleh???

hye kawan2....saye upin, dye ipin...Betul, betul, betul...
Korang suke tak dapat anak kembar macam upin dan ipin? tapi kalau macam upin dan ipin aku rasa korang mesti la nak kan. Cube korang tengok Yani dan Yana tu and for sure korang akan rasa kembar ni memang suke buat pening kepala je kan (hey!!aku la tue)

Hah, yang ni lagi seronok dari Yani and Yana tue (haros ke mention sampai dua kali yg aku ni kembar *haha*). Kalau korang nak tau atau dah tau, Hana Tajima yang cantek tu datang ke Malaysia for Maysaa Fashion Show on 13 dec hari tue...dan kalau aku tidak dikat (terikat) dengan praktikal yg akan menentukan masa depan aku pasti and for sure aku akan singgah sekejap ke event tu ( macam B**** kalau datang untuk singgah sekejap) hey!!! Hana Tajima kot. Haroslah berlame2 disana dan buatlah apa yang patut sahaja. 

Dan kalau korang tak kenal Hana Tajima, korang memang rugi  maksud aku sangat rugi macam ko tak dapat pergi Jcard Day kat Jusco (hehe) rugi kan??? okielah, kalau korang nak tau sangat sapelah empunye diri yang nama nya macam lawa jerk budak ni kan( dalam hati tibe2 terdetik bile dengar nama) dan OMG Hana Tajima ini memang seyes damn lawa kot (thank Allah), korang boleh lah godek2 dye punyer  web kat http://www.stylecovered.com.

Tapi kalau dah malas sangat nak tekan kat link tue (da bagi link pon kalau malas memang lah......) hah!! ini aku bagi la ko tengok muke dye.


      Hana ni kacukan jepun and omputih la (german kot) lupe...hihi


Pernah dengar lagu "Dan Sebenarnya" tak?? korang tahu tak sape yang nyanyi lagu tu??(hihi). Sajew nak kene penyepak. Dan sebenarnya,  Yuna and Hana  sebenarnya saling mengenali antara satu sama laen macam long distance sibling la (okie tipu) tapi memang nampak chemistry la dorang ni which is aku sangat suke (macam comel je dorang bile berdua) and lebih2 lagi sekarang nie style yuna lebih terinfluence Hana punye style. Alah, perasan tak yang style yuna pakai shawl sekarang dah laen (ini sume gara2 inner scarf Maysaa yang memang lawa kot *adore*).


          macam kembar kan dorang ni sweet plus adorable



  
 fashion vs music


*picture taken from StyleCovered*


hijabi fashionista


Hopefully, Hana akan singgah selalu kat Malaysia (aku nak inner scarf tu jugek) dan bekerjasama dengan artis2 Malaysia yang laen macam Siti Nurhalizah kew ( haroslah Siti kan). Kalau boleh menetap la terus kat Malaysia kan senang (hihi).

p/s: sekarang ni orang yang bertudung pon boleh bergaya ape. yu'oll rawk!!!

5 comments:

HaNa HoNeY said...

hana tajima awesome kowt
chomel je

yana said...

betul...memang triple awesome..
suke sgt dye..hihi..

PhatLee said...

wahh.cun.

cikinnaberry said...

cantik!!...

Fxysche Nas said...

sgt stylo...
fuhhh =D