Thursday, 30 December 2010

Aku dapat award dari cik epal merah....lihatlah dunia!!!

kali ini entry ini akan meggunakan kata ganti nama "saya" kerana menghormati cik epal merah @ mondek..hahha...yang tanpa segan silu memberi award kepada saya. ..TERIMA KASIH ye cik epal merah. . Sila terima jawapan saya yang seadanya..(:






1. Apakah Status Anda ? 
ermmm..status facebook ke??

2.Ceritakan tentang diri anda . 
hye!!nama saya yana...(:

3.Ceritakan tentang blog anda .
sangat simple dan amatur lagi sebab baru je berjinak2 dengan dunia pem"belog"an..hihi..

4.Apa pandangan anda tentang blog ?
dari pandangan jarak jauh, saya rase belog ini tempat bercerita, berdrama king, dan sewaktu dengannya..dan saya rase belog ini boleh mencipta persahabatan yang tiada tolok bandingannya (abaikan kesusasteraanku)

5.Nasihat kepada rakan-rakan yang baru buat blog .
nasihat pada diri sendiri sebb saya pon baru men"create" belog ni.
~belog-belog jugak...akhirat jangan lupe~

6.Nyatakan keunikan yang ada pada blog anda ?
rahsiaku kini milikmu....hehehe..

7.Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
i'm not sure...sampai saya jadi pofular macam siti nurhaliza kot..(niat nak buat belog dah menyimpang nie)..;P

tag 4 manusia:


p/s: congrats to Malaysia footballers...yu'ol rawk!!! 

5 comments:

Epal merah said...

waw! terharu larh..
wakaka ::
;P btw tanxie.. :)

yana said...

hahaha...haroslah kan...
thnks ye sebab tag w/pon kemalasan nak menjawab...;)

Hanis MY said...

comelnya header blog i likee...comel la jawapan yana hehe..salam kenal dan salam folo...

yana said...

hanis:hehehe....thnx ye...
comel kew???
salam kenal2 jugak...

purple_princessmira said...

hehehe...thank k.yana..mira pn bg award kt k.yana...