Sunday, 28 November 2010

5 sebab-sebab popular (part II)

assalammualaikum….yu ‘ol..

kembali kite dalam rancangan lagu paling popular bersame saye lily suryana, hos anda  menemani anda selama setengah jam….hehehe…(lempang laju2 sikit)…okie….back to bisnes..kan ari tue aku da post tempat pertama hingga ketiga 5 sebab2 popular kenape aku akan merindui melaka..(seyes damn sekarang nie aku sangat rindukan melaka)…Sad smileso sekarang nie kite teruskan di tangga ke 4 dan ke 5..di tangga yang ke 4 ialah ( bunyi dram please)..

4. banyak tempat2 interesting untuk mengambil gambar…

hey!!!korang kan tau melaka ni kan memang terkenal dengan tempat2 yg bersejarah..contoh nye kan macam a’famosa, stadthuys, kapal samudera n banyak lagi la (actually memang da lupe tempat2 yg bersejarah kat melaka)..hihihi..tapi memang banyak tempat yg besh untuk pergi la kalau korang datang melaka untuk bercuti ke, untuk buat photoshoot ke n bebagai macam sebab n tujuan la..so, biar aku bagi korang tengok picture2 yg dapat menunjukkan melaka  ni sebagai tempat yg patot dilawati..

 

9

15

SAM_3340

SAM_3435

8

4

9

_6

_7

_MG_1383

DSC04237

korang da paham kan bile tengok sume picture2 nie…banyak lagi picture sebenarnye selama aku di melaka tapi tak kan nak letak sume kan..aku abiskan selama 3 tahun untuk melawat sume tempat nie. Tapi, korang boleh melakukan ye selama satu hari sahaja…hehehe..hey!! malaysia boleh…hihi..

 

5. DLL (dan lain-lain)

tangga kelime ni aku rumuskan sebagai laen2 sahaje la…sebab banyak lagi sebab (banyak betul sebab kan) yg membuatkan aku amat menCINTAI melaka..Winking smile

Antaranya ialah…..jeng..jeng...jeng….

 

SAM_3008

saat2 kami menjalankan perniagaan haram kami…hahaha…

DSC_0073

aku dapat jumpe siti nurhaliza kat melaka tau tak..(aku yg minat

siti dye pulak yg dapat bergambar)..

DSC01757

nie kawan 1 dunia (macam 1malaysia) aku mase aku keje kat kopitiam..

_MG_2902

kami dapat jumpe tempat2 bundle yg besh (kami mmg suke bundle..so??? )

SAM_1378

we love jogging…( statement ni nak buat aku ketawa terbahak-bahak tau)..saat2 kami menyintai kesihatan kami..

okielah..jari-jemari aq da suruh aku berhenti untuk bercerite lagi..sudah muak kate ye..hihihi..pandai betul jari-jemari aq ni berckp..

lepas ni kalo ade lagi peluang untuk aq datang melaka..aku akan bercerite pasal melaka sampai aku pon akan termuntah..okie fine!!..aku stop sekarang..bye..bye..

1 comment:

LE YA NA said...

aku popular.. hahaha