Sunday, 21 November 2010

5 sebab-sebab popular (part I)

hye yu’oll…..

Dis is my fisrt tyme tau nak merasmikan belog n nak membebel di belog ni. So sediakan reben yg besar n gunting untuk aku potong. (alah mcm datuk2 n tan sri buat biler dorang merasmikan majlis tue).

ari selasa yg lepas adalah ari terakhir ku di melaka..ceh..ayat cam nak wat karangan b.melayu kan..So, kat cnie aku nak listkan sebab2 popular bagi diri aku kenapa aku akan menangis tertonggeng frust bile tinggalkan melaka dan berhijrah ke johor…..so..take a note plez!!

1. buddies aku yg sentiase ade bersame2 aku n dah bine kenangan yg sangat besh selama 2 tahun setengah aku kat cne..

     12                               4 - Copy

1

2. A-3-10, pangsapuri sungai naga.

kalo aku x letak dalam list ni aku tau “dye” ni mesti marah n mengajok ngn aku..”dye” ni la yg banyak berjase dalam hidup aku selama di melaka. Sebab “dye” la aku boleh tidor sampai keluar air liur basi dan sebab “dye” la aku boleh jumpe kawan2 aku yg besh tue (seperti tertera di picture2 yg di atas).

3. makanan yg sedap2..

patut ye bende ni aku letak kat ranking yg first tau x!!!sebab aq suke makan..hehehe…tapi aku lebih sayang kawan aku dri makanan tau…hihi..

SAM_1322

ko jgn bangga sgt aku letak pic ko..aku cume nak tunjuk cendol yg sgt asli, fresh n sedap kat jonker walk tue..

11

shihlin crispy xxl (susah nak dapt benda ni kat kg aku tau)

tempat2 yg besh untuk makan untuk student cam aku ni ialah…..

pertama, mortem

kedua, bayview (bukan hotel tapi gerai2 disebelah ye) mampus nak mkn ari2 kat hotel..

ketiga,  Mara. tempt wajib untuk student2 uitm..

*yang dapat tempat pertama haruslah berbangga okie..

No comments: