Monday, 2 April 2012

We are happy for you

Salam People..

Rasanya ni post pertama untuk tahun 2012, malu dekat diri sendiri sebab mengabaikan blog sendiri ;)

Okay, untuk post pertama aku dedikasikan untuk akak kesayangan yang tiada pertalian darah (walau beza setahun je, tetap nak anggap dia akak biar diri rasa muda..hihi)

Last 2 weeks kot, kak Nana dah pun selamat bertunang dengan jejaka pojaan hatinya. Sanggup dari Johor pergi Banting semata-mata nak tengok kak Nana tunang tapi kakak lupa nak tapaukan ayam masak kicap ;p (harap kak Nana baca post ni)


kak nana yang gorjes sangat


siapa yang bertunang sebenarnya? ;)



with TBL yang makin hari makin gorjes 


PA tak berbayar ;)


bersama partner yang travel dari JB ke Banting <3